Health and Medical Information Portal - Health, Medical, Medicine, Diseases, Condition, Weight Loss, Diet, Fitness, Hospital, Clinic, Pharmacy, Doctors, Surgery, ...
Category Sites Country

Fimoza

[Records 1-5 of 5]
 
Igiena penisului

Category: Child Health
Location: Calgary, Alberta - Canada

Acesta pagina prezinta informatii despre igiena corecta a penisului. Credinta ca circumcizia sau decalotarea fortata a penisului la baieti are vreun efect igienic este un mit, fara nici un fundament stiintific.

 
Ce se pierde prin circumcizie

Category: Child Health
Location: Toronto - Canada

Circumcizia este o procedura foarte traumatica si daunatoare sanatatii sexuale a barbatului. Singura justificare, ca orice alta amputatie de organe, este in cazuri extreme, de maladii mortale (cancer, cangrena), malformatii sau accidente ireparabile. Acesta pagina prezinta din punct de vedere ...

 
Metoda de eliminare a fimozei (preputului stramt) cu propionat de clobetasol 0.05

Category: Child Health
Location: Calgary Alberta - Canada

Acesta pagina prezinta un studiu din Suedia despre eliminarea fimozei cu unguent steroidal (propionat de clobetasol 0.05). Acesta este tratamentul standard, de baza, cel mai eficient, ieftin si care evita trauma data de circumcizie.

 
Despre fimoza

Category: Child Health
Location: Calgary, Alberta - Canada

Acest site arata ca fimoza este o conditie fiziologica, normala, naturala. Decizia de eliminare a fimozei, daca este cazul, este una strict personala ce apartine exclusiv barbatului adult. Sint prezentate o serie de metode eficiente si netraumatice care evita circumcizia.

 
Intrebari frecvente despre circumcizie

Category: Child Health
Location: Calgary, Alberta - Canada

Acest site ofera informatii despre circumcizie si explica in ce conditii este justificata: ca orice alta amputare de organe, numai in situatii extreme de maladii mortale (cancer, cangrena), malformatii sau accidente ireparabile.

 
Records 1-5 of 5
submit release submit site
Keyword
City/State
Home   | Contact Us | Submit Site | All Sites | Privacy

© 2004-2015 HealthInForum.org - Health & Medical Directory